Akvarel-kurser

Drømmer du om at komme i gang med akvarel? Eller er du allerede i gang og har lyst til at forbedre din teknik eller få ny inspiration?

Så er akvarelkurserne noget for dig! Og jeg tilbyder akvarelkurser på 2 niveauer: “Akvarel basis” og “Akvarel letøvede”. Begge weekend-kurser foregår på Østerskovgaard, Østerskovvej 18-20, 8670 Låsby.

Se mere og tilmeld dig ved at klikke videre herunder på det akvarelkursus du er interesseret i.

19sep(sep 19)09:3020(sep 20)15:00Udsolgt!Akvarel basis weekend-kursus, 19-20 september 2020Kursus i akvarelteknikker for begyndere, lørdag + søndag kl. 9.30-15 begge dage

23jan(jan 23)09:3024(jan 24)15:00Akvarel basis weekend-kursus, 23.-24. januar 2021Kursus i akvarelteknikker for begyndere, lørdag + søndag kl. 9.30-15 begge dage

  • Akvarel basis: Er for dig der gerne vil lære – eller øve dig i – de grundlæggende akvarelteknikker. Lær farvepalletten at kende og få erfaring med at blande akvarelfarver. Opdag betydningen af vand for lys og skygge i dine akvareller. Jeg tilrettelægger forskellige øvelser, som understøtter basisteknikkerne inden for akvarel.
  • Akvarel for letøvede: Er for dig, der har lidt eller nogen erfaring med akvarel, enten fordi du har været med på ”Akvarel basis”-kurset eller har fået erfaring på anden vis. Du får øvelse i at skabe kontrast og dybde i dine akvareller, og du får mulighed for – hvis du har mod på det – at arbejde med akvarelportræt. Jeg tilrettelægger forskellige øvelser, som understøtter dit arbejde i at dygtiggøre dig inden for akvarel.

På akvarelkurserne har du mulighed at vælge, om du har din egen akvarel, pensler og papir med – eller om du vil på “all inclusive”-kursus, hvor jeg stiller alle materialer til rådighed.

  • Hvis du selv tager akvarel, pensler og papir med: Jeg anbefaler, at papiret vejer mindst 200 g/m2 og som minimum er A4 størrelse. Jeg anbefaler, at din akvarel ligger i kategorien “1. kvalitet” eller “2. kvalitet”. Se evt. på Aart de Vos’ hjemmeside, hvor der er et stort udvalg inden for begge kategorier. Prisen for et weekendkursus efter denne model er 950 kr.
  • Hvis du vælger “all inclusive”-modellen: Du låner en akvarel af mig, som er af mærket “Nevskaya White Nights” (tidl. “Skt. Petersborg”). Penslerne er med syntetisk hår af OK kvalitet. Papiret er 200 g/m2 og 300 g/m2. Prisen for et weekendkursus efter denne model er 1.100 kr.