Akvarel-kurser

Drømmer du om at komme i gang med akvarel? Eller er du allerede i gang og har lyst til at forbedre din teknik eller få ny inspiration?

Så er akvarelkurserne noget for dig! Og jeg tilbyder akvarelkurser på flere niveauer. Alle akvarelkurser foregår på Østerskovgaard, Østerskovvej 18, 8670 Låsby.

Se mere og tilmeld dig ved at klikke videre herunder på det akvarelkursus du er interesseret i.

29aug09:3014:30Akvarelkursus, torsdage efterår 2024Akvarelkursus, 4 torsdage i efterårssæsonen 2024

31aug01sepAkvarel, letøvede weekendKursus i akvarel for let øvede, lørdag + søndag kl. 9.30-15 begge dage

14sep(sep 14)09:3015(sep 15)15:00Akvarel, basis weekendKursus i akvarel for begyndere, lørdag + søndag kl. 9.30-15 begge dage

  • Akvarel basisweekend: Er for dig der gerne vil lære – eller øve dig i – de grundlæggende akvarelteknikker og som gerne vil snuse til alsidigheden ved akvarel.
  • Akvarel forløb: Er for dig, der gerne vil øve dig i akvarel og gerne vil følge et forløb på hverdage. Jeg tilrettelægger øvelser, som understøtter dit arbejde i at dygtiggøre dig inden for akvarel.
  • Akvarel letøvede weekend: Er for dig, der gerne vil øve dig i akvarel og måske har lidt erfaring med det allerede – og hvor weekender bare passer bedre end hverdage.

På akvarelkurserne har du mulighed for at bruge klippekort som alternativ til at købe billet til selve forløbet/kurset.

Med klippekortet får du en række fordele:

  1. Et klip svarer til én dag – og dermed får du hver maledag billigere end ved at købe billet til et enkelt kursus ad gangen.
  2. Du får Studiekort til Aart de Vos i Aarhus, www.aartdevos.dk, hvor du kan købe kunstnerartikler med mængderabat, som er 15% på de fleste varegrupper
  3. Du kan overføre ubrugte klip til den efterfølgende sæson
  4. Du kan frit låne akvarelsæt og pensler, så du helt slipper for at medbringer materialer selv

Klippekortet er personligt og kan ikke deles af flere personer.

Hvis klippekortet er noget for dig, så skal du kigge her.