Kreative Mini-ferier

Lige nu er der to mini-ferier på programmet

 • Kreative Dage ved Vesterhavet i april.
 • Kreativ på tur i august (ej planlagt i 2019).

Kreative dage ved Vesterhavet

Tiden er din! Nyd fire kreative dage i sommerhus ved Vesterhavet. Vi bor et stenkast fra havet og har rig mulighed for at lave tusch-ballade ved stranden … og måske finde en sten eller to, som vi kan male på.

Turen er for dig, som har lyst til en kreativ miniferie tæt på naturen, hvor samvær og hygge omkring aktiviteterne er i højsæde.

Se programmet for 2019 her

Kreativ på tur

Cykeltur på Hærvejen

En skitsetur for dig, som elsker naturen og vil bruge den til at få en kreativ vinkel på dit liv. Vi stopper cyklen ved store og små seværdigheder undervejs. Vi overnatter på herberger langs Hærvejen. Turen skaber plads for intenst nærvær, kreativitet og oplevelsen af det skønne i naturen og i de små ting her og nu.

Vi cykler ca. 20 km. om dagen i roligt tempo og med egen oppakning.

Vi kommer blandt andet forbi det historiske sted ”De 5 Hald’er”. I det naturskønne område kan man på en kort vandring tilbagelægge 800 års danmarkshistorie fra middelalderens borge over skiftende tiders herregårdsanlæg til nutidens herberg og naturskole på Hald Hovedgård. Herefter cykler vi igennem det naturskønne istidslandskab Dollerup Bakker.

Der er ikke planlagt Hærvejstur i 2019, men forventeligt bliver turen gennemført i 2020.

Tilmelding


  Prisen for at deltage i "Kreative Dage ved Vesterhavet" er på 2.500 kr. pr. deltager inklusive materialer og overnatning

  Vi deles om udgifter til mad og drikke.
  I sommerhuset er der 5 værelser, hvoraf de 4 er med dobbeltseng og ét værelse er med to enkeltsenge. Hvis I er 2 personer som følges og kan acceptere at dele et værelse med dobbeltseng, så er der 250 kr. i rabat til hver af jer. For så er der plads til at flere kan være med.

  Beløb til betaling via mobile pay på 77942 eller ved overførsel på Netbank reg. nr. 5076 konto nr. 1346142: I alt kr.

  Din tilmelding er endelig, når beløbet er betalt.

  Skulle kurset være blevet overtegnet i mellemtiden får du besked og får refunderet beløbet.

  Ved manglende fremmøde eller ved framelding senere end en uge før kurset refunderes beløbet ikke, medmindre en anden kan overtage pladsen.

  Se også