Akvarel-workshops, 3 gange forår 2022

13jan(jan 13)09:3017mar(mar 17)14:00Akvarel-workshops, 3 gange forår 2022Kursus i akvarel, 13. januar, 10. februar og 17. marts, 9.30-14.00 alle dage

Akvarelkurser

Kursusbeskrivelse

Akvarelworkshops er for dig der gerne vil øve og fordybe dig i akvarelteknikker. Jeg tilrettelægger øvelser og oplæg, som understøtter dit arbejde i at dygtiggøre dig.

OBS: Her har du mulighed for at bruge klippekort! Hvis du vælger klippekortsløsningen får du:

  • Rabat på forløbet
  • Mulighed for at deltage på akrylmaledage eller tusch-ballade kurser til fordelagtig pris
  • Mulighed for at bruge låne-akvarelsæt og låne-pensler uden merbetaling, hvorved du helt slipper for at medbringe materialer selv
  • Adgang til mængderabat hos Aart de Vos kunstnerartikler i Aarhus, www.aartdevos.dk

Lyder det som noget for dig? Så skal du købe klippekortet her og vælge “akvarel-sporet”. Bagefter behøver du ikke at vende tilbage til denne side og tilmelde dig akvarelworkshops særskilt – du er automatisk tilmeldt alle 3 dage.

Vi mødes den 13. januar, 10. februar og 17. marts, alle dage kl. 9.30-14.00.

Akvarelpapir er inkluderet i prisen i et omfang som passer med øvelserne. Får du brug for ekstra akvarelpapir undervejs, eller får du lyst til at tage noget med hjem for at arbejde videre, kan du købe mere akvarelpapir i forbindelse med kurset. Hvis du foretrækker at bruge dit eget medbragte akvarelpapir er det også ok – men ændrer ikke på prisen.

Vis mere

Datoer

Tid

torsdag d. 13/1 kl. 09:30 - torsdag d. 17/3 kl. 14:00

Sted

Østerskovgaard

Østerskovvej 18

Køb billet

OBS: Hvis du vil købe klippekort: 1) Luk dette kursus, 2) Gå op i "Shop", 3) vælg "Gavekort og klippekort". Her vælger du et klippekort med "Akvarel-spor" :-) Hvis du ikke vil købe klippekort, så fortsæt tilmeldingen til akvarelworkshops her:

Du kan vælge at tilkøbe frokost. Det koster 80 kroner per dag, dvs. 240 kr. for alle 3 gange. Du kan desuden vælge at låne et akvarelsæt og pensler, så du helt slipper for at medbringe materialer. Det koster 50 kroner i alt.

Billetter er ikke længere til salg!

Titel

Go to Top