Mal løs - og mal videre! Maleaften

27sep17:0021:00Mal løs - og mal videre! MaleaftenMaleaften onsdag den 27. september kl. 17 - 21

Tid

Onsdag 27/9 kl. 17:00 - 21:00

Sted

Østerskovgaard

Østerskovvej 18

Køb billet

Køb plads på maleaften den 27. september 2023 kl. 17 - 21

Billetter er ikke længere til salg!

Kursusbeskrivelse

Synes du også det kan være svært at komme videre med maleriet derhjemme? Når der ikke er nogen at sparre med og få inspiration fra – og når alle de daglige gøremål overdøver trangen til at fatte penslerne og gå i gang?

Du er ikke alene! Og flere har spurgt, om der mon kunne komme en maleaften for alle jer, der bare gerne vil male sammen med andre i gode rammer og med mulighed for kvalificeret sparring undervejs.

Nu er muligheden der! For nu kan du komme til “Mal løs – og mal videre” maleaften i Kreativenergi’s atelier på Østerskovgaard.

Konceptet er:

  • Tag dit lærred under armen. Det kan være et maleri du allerede er startet på, et som skal males over, eller et dugfrisk lærred som kalder på det første penselstrøg. Hvis du mangler et nyt lærred, så har jeg nogle du kan købe
  • Der er ikke et bestemt tema eller oplæg til male-aftenerne, så der er frit spil. Men jeg har altid noget i gemmerne, som kan inspirere dig til at komme i gang eller komme videre – og jeg deler gavmildt ud
  • Maling og værktøj er med i prisen. Og har du din egen favorit-maling eller -pensel, så tager du den selvfølgelig bare med
  • Der er staffeli og et sidebord/vogn til pallette og værktøj, så du nemt kan indtage en maleplads når du kommer
  • Du har selv madpakke med til aftensmad, og vi gør pit-stop undervejs hvor vi spiser sammen

Undervejs får du individuel sparring om farveholdning, farveblanding, maleteknikker og motivarbejde.

Der er planlagt to “Mal løs – og mal videre!” maleaftener i 2023. Den første er onsdag den 27. september, og den anden er onsdag den 15. november.

Praktisk info

Alle materialer – på nær lærred – er med i prisen. Jeg har lærreder fra Bogø design, som du kan købe.

Hvis du har klippekort til Kreativenergi.dk – så gem klippene til et andet kursus! Prisen for en maleaften er 450 kr. og dermed så lav, at det ikke betaler sig at bruge klippekortet her. Til forskel fra alle andre kurser på programmet er “Mal løs – og mal videre” maleaften uden oplæg og tema og kræver derfor mindre forberedelse fra min side. Tiden er din – og jeg giver dig sparring undervejs.

Leder du mere efter et kursus, hvor du bliver hjulpet på vej af et oplæg og et tema, så kan det være at akrylmale-torsdagene er noget for dig. Du finder dem her. Der er også weekendkurserne med akrylmaling – dels weekenden med Sylvestertema, som du finder her, weekenden med flydende tusch på lærred i oktober 2023, som du finder her samt i januar 2024, som du finder her. Endelig er der weekenden med Erik A. Frandsen tema, som du finder her.

Jeg har kaffe og te på kanden. Du tager selv madpakke og drikkevarer med til aftensmad.

Vi er i det dejlige kursuslokale på Østerskovgaard, som ligger ved Låsby tæt på Aarhus. Det er nemt at komme til fra både motorvej E45 og Herningmotorvejen, og der er god plads til parkering.

Adressen er Østerskovvej 18, 8670 Låsby.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål. Kontaktinfo finder du her.

Vis mere

Titel

Go to Top