Pouring, malekursus

“Pouring” er en spændende teknik, hvor akrylmaling gøres tyndtflydende med et såkaldt pouring-medium og “hældes” ud på lærredet / malegrunden med nogle udvalgte teknikker.

Med pouring-teknik opstår der nogle sjove “celler” i maleriet, som giver et helt særligt udtryk.

Vi prøver forskellige pouring-teknikker og lægger kontrollen på hylden for en stund. Prøv fx “Dirty pour”, “Flip-cup”, “Swipe”, “Spin”, “Balloon splash” … og meget andet 🙂

Det legende og eksperimenterende er i centrum.

27sep09:3015:00Pouring kursus, 27. september 2020Eksperimenterende maleri med akrylmaling og pouring-teknikker, éndags-kursus, kl. 9.30-15.00

Pouring er både for dig som ikke har erfaring med at tegne og male og for dig der har, men gerne vil træde nye stier på den kreative vej. Pouring er for voksne og børn over 12 år.

Det koster 600 kr. pr. deltager for en dag at deltage (500 kr. med klippekort). Alle materialer på nær malelærred er indeholdt i prisen (maling, pouring medium mv.). Jeg har et udvalg af lærreder, som kan købes, og du er også velkommen til selv at medbringe lærreder.

Du kan finde info om datoer, når du klikker dig videre via “tilmeld”-knappen. Til pouring starter vi kl. 9:30 og slutter kl. 15.

Pouring foregår på Østerskovgaard mellem Galten og Låsby.