Gør noget sjovt – sammen!!

En hel eller en halv dag i Monrads kreative univers kan bestå af mange forskellige aktiviteter. Det kan være en maledag med veninderne, hvor vi tager alskens maleredskaber i brug… undtagen de gængse pensler og ruller! Det kan også være en dag med tusch-ballade, hvor I leger jer frem til nogle sjove billeder med eller uden forudgående erfaring med at tegne og male. Vi kan også sætte et program sammen hvor vi maler på sten eller laver sten-collager, maler på glas og flasker … det er KUN fantasien, der sætter grænser.

Udover de kreative elementer har vi på Østerskovgaard den unikke mulighed at også at benytte os af forskellige event-aktiviter, som primært foregår udendørs. Event-aktiviteterne er gode til at sætte “fut i fejemøget” og give motion til lattermusklerne, så I får en dag, som I kan mindes med smil på læben.

Eksempler på “pakker”, som kan udgøre hel- og halvdags-arrangementer:

  1. Polterabends med fart på:  Sammensæt en aktivitetspakke og gi’ den gas et par timer. To og to kører I ”svigermor-ræs: 2 biler, 2 chaufører med bind for øjnene og 2 co-drivere der dirigerer chauførerne med hård hånd! Hvem kommer først?! Derefter konkurrence i ”traktor-skak” – hvem er hurtigst til at vælte halvfyldte 25 liters dunke … med grabben på en gummiged?! Hvem forcerer hurtigst den udendørs forhindringsbane?
  2. Ølbrygning og tusch-ballade med personaleforeningen: Nogle laver tusch-ballade på maleværkstedet, mens andre brygger øl i ølkælderen … begge dele under kyndig vejledning Ølbryggerne tilbereder undervejs en lækker middag til både ølbryggere og malere. Hele arrangementet varer ca. 5 timer – og kan gennemføres en hverdagseftermiddag/-aften.
  3. Familietræf med aktiviteter for store og små: I spiller ”menneske-bordfodbold” på græsplænen. Alle er ”lænket” til en dunk, så rækkevidden på banen er begrænset. Store som små spillere kan være med her! Ved det store 20-mands shelter laver I bål, spiller petanque og nyder den gode plads og de skønne omgivelser. Måske får I lyst til at overnatte i shelteret, som er lidt af et luksus-shelter med både tag mellem sovepladserne og vægge der kan lukkes til og afskærme for kulde og vind.
  4. Éndags-tusch-ballade: Alle kan være med, når vi skaber de skønneste kreationer i maleværkstedet. Læs mere på siden tusch-ballade.
  5. Akrylmaling og golf for veninderne: Vi starter med at male på værkstedet ud fra et oplæg, som jeg kommer med. Det kan være, at der indgår nogle dogmer i oplægget, så maleøvelsen får et twist. Vi runder af med en tur på Østerskovgaards golfbane.

Mulighederne er mange – og kun fantasien sætter grænserne. Kontakt mig for at høre mere. Du kan også læse mere om Østerskovgaard Events her.

Event
Event
Event