Oplev!

Er I en gruppe eller en virksomhed arrangerer jeg teambuilding og events med kreativ vinkel, hvor vi får aktiveret den højde hjernehalvdel, så nye ideer kan blomstre samtidig med at I har det sjovt!

Teambuilding

Teambuilding er fortrinsvist et tilbud virksomheder, som ønsker at få en ny vinkel på en udfordring eller problemstilling. Det kan være i relation til samarbejdsmønstre i en afdeling eller kommunikationskultur i virksomheden. Det kan også være arbejde med at få virksomhedens værdier omsat til praksis, så de giver mening i hverdagen. Jeg benytter mig af visuelle værktøjer og har kreative samarbejdsopgaver lagt ind som en del af teambuilding-konceptet. Derudover kan teambuilding-aktiviteterne med fordel kobles sammen med nogle af de mange aktivitetsmuligheder, som er er beskrevet under events, herunder.

Events

Står du og skal arrangere en polterabend? …Det næste arrangement i personaleforeningen?…En dag med veninderne?….Det årlige familietræf? …. Den runde fødselsdag?…. Så kig HER! Der er mulighed for alskens aktiviteter! Lige fra maledage til ølbrygning og madlavning til udendørs aktiviteter med golf, ”svigermor-ræs”, ”traktor-skak”, øksekast, bueskydning….you name it!

Teambuilding for virksomheder
Teambuilding for virksomheder
Events for grupper og private
Events for grupper og private