Firmaevents og teambuilding tæt på Aarhus

MONRAD & AAGAARD tilbyder i samarbejde “Teambuilding mad kant og kreativitet”.

Det er et oplagt firmaevent. Vi udvikler værktøjer til at tænke kreativt  – ”ud af boksen” – både med henblik på nytænkning af produkter og processer, men også i forhold til samarbejdsformer, trivsel og udvikling for virksomheden og de enkelte medarbejdere.

Til hver case sammensætter vi et program af aktiviteter, øvelser og kreative opgaver, som håndterer det emne, du vil arbejde med. Du får således dit eget sæt af metoder og opgaver med hjem, så du kan få det fulde udbytte af din skræddersyede workshop – også på den lange bane.

Vores baggrund er 20 år i erhvervslivet og titler som ingeniør, kunstner, coach, projektleder, koordinator, hypnoterapuet, studievejleder, lærer, pædagog, mentor, redaktør og oversætter – og vi trækker på hele bagkataloget, når vi sammensætter din workshop.

Vi tilbyder “Teambuilding med kant og kreativitet” i dejlige og inspirerende omgivelser på Østerskovgaard.

Lad os komme i gang med teambuilding

Kontakt mig hør nærmere, så vi kan komme i gang med et teambuilding forløb, der passer til jer. I kan ringe på telefon 51 17 61 72 eller skrive på mail christina.monrad@gmail.com. Det vil glæde os at give jer en fælles oplevelse med kant og kreativitet.

Teambuilding og events for virksomheder