Tusch-ballade malekursus

En dag med tusch-ballade er “kreativ wellness”

Med flydende tusch og vand skaber vi de forunderligste værker, som både kan være abstrakte og med klare motiver. Med små tricks sætter vi gang i kreativiteten og arbejder med værkerne på en sjov og legende måde. Tusch-ballade er ukontrollerbar til en start, og derfor bliver tilgangen til maleriet mere legende og fri. Det løsner op for den kreative proces.

Tusch-ballade er både for dig som ikke har erfaring med at tegne og male og for dig der har, men gerne vil træde nye stier på den kreative vej. Tusch-ballade er for voksne og børn over 12 år.

Tusch-ballade er som udgangspunkt éndags kursus. Men de ligger altid 2 dage i træk, så du har mulighed for at komme 2 dage, hvis du har lyst. Tilbagemeldingen fra tidligere kursister er, at det er en stor fordel at komme 2 dage i træk.

Se mere og tilmeld dig ved at klikke på en af kursusdatoerne herunder.

10feb09:3015:00Tusch-balladeFlydende tusch på akvarelpapir, éndags-kursus, kl. 9.30-15.00

11feb09:3015:00Tusch-balladeFlydende tusch på akvarelpapir, éndags-kursus, kl. 9.30-15.00

14feb10:0014:30Tusch-ballade (voksen + barn)Flydende tusch på akvarelpapir, onsdag i skolernes vinterferie, kl. 10.00 - 14.30

Det koster 1.100 kr. pr. deltager for en dag at deltage inklusive alle materialer.

Hvis du har klippekort, så kan du bruge det til tusch-ballade kursus.

Alle materialer er indeholdt i prisen (papir, tusch, farver mv.). Såfremt du ønsker at ramme billederne ind, så har jeg et udvalg af passepartouts og rammer, som kan købes.

Til tusch-ballade starter vi kl. 9:30 og slutter kl. 15:00.

Tusch-ballade foregår på Østerskovgaard mellem Galten og Låsby.

Var det kurset med flydende tusch på lærred du ledte efter?

Den flydende tusch kan også bruges på lærred. Og ligesom til “traditionel” tusch-ballade giver de flydende farver et skub til fantasien og et afsæt for at arbejde videre med maleriet. Processen på lærred er dog anderledes end på papir – fx undlader vi at skylle undervejs, og efterarbejdet foregår med akrylmaling, når vi arbejder på lærred.

Datoerne for kurser med flydende tusch på lærred – som er et todages kursus – finder du her:

20jan(jan 20)09:3021(jan 21)15:00Flydende tusch på lærredFlydende tusch og akrylmaling på lærred, lørdag + søndag kl. 9.30-15 begge dage

Til kurset med flydende tusch på lærred starter vi kl. 9:30 og slutter kl. 15:00 begge dage.

Kurset foregår på Østerskovgaard mellem Galten og Låsby.