Kreative kurser tæt på Aarhus

Kreative kurser for voksne

Vi kender det alle: Familie, arbejde, børn/børnebørn, venner, madpakker, rengøring… og det hele på én gang. Hvornår har du sidst brugt en dag på DIG?

På weekendkurserne i Tusch-ballade / mixed media og på akrylmaleholdet er der tid til fordybelse. Jeg gør mig umage for at skabe de rette rammer i mine kreative kurser for at du får tid og plads til:

  • At være: Vi skal ikke nå noget. Vi er til stede i det vi laver og skal ikke fokusere på andet
  • At lære: Du lærer noget nyt
  • At nære: Vi skal lære os selv med noget, som giver os positiv energi på den lange bane

Kreative kurser for børn

Har dit barn lyst til at skabe, og kribler det i fingrene for at lave noget kreativt? Så dyrk det!

Skabertrang og kreativitet kan kun alt for hurtigt drukne i voksenlivets fokus på præstationer og resultater. Kreativitet kan bruges til meget andet end bare at tegne og male – også på den lange bane. Hvis vores børn får lov at træne deres kreativitet er det en egenskab og en glæde de kan tage med sig langt ind i voksenlivet.

Den kreative sommerskole for 8-15 årige  finder sted første uge i skolernes sommerferie, 5 dage fra kl. 9-15.

Kreativt værksted for 8-15 årige er et forløb på 6 torsdage eftermiddage hen over en sæson, og således en aktivitet, som dit barn kan ”gå til”. Værkstedet bliver afholdt på Østerskovgaard nær Århus.

Har du spørgsmål?

Ønsker du at vide mere om mine kreative kurser for børn eller voksne, er du meget velkommen til at kontakte mig. Ring på 51 17 61 72 eller skriv til christina.monrad@gmail.com.