fbpx
Malekurser 2019-08-16T06:58:13+00:00

Mixed media

Eksperimenterende maleteknikker

Kursusprogrammet byder på følgende mixed media-teknikker:

“Mixed media” er en fællesbetegnelse for kunstfrembringelse, hvor flere forskellige materialer og teknikker blandes sammen. Fælles for mixed media-kurserne på kursusprogrammet er, at det er det eksperimenterende og legende, som er i centrum.

Malekurser for alle tæt på Aarhus

Glem alt om, hvorvidt du er god til at tegne eller male i forvejen – for det er ikke en forudsætning. Det er ”kunst for ikke-kunstnere”… og kunstnere er da også velkomne. Du får et kærligt puf, som kan sætte din fantasi i spil. Du kan flyde rundt i den lille kreative boble, som vi skaber på mine malekurser, hvor jeg lægger mig i selen for at skabe den stemning og det nærvær, som jeg mener er grundvilkåret for at give kreativiteten vind i sejlene.

Tusch-ballade

Med flydende tusch og vand skaber vi de forunderligste værker, som både kan være abstrakte og med klare motiver. Med små tricks sætter vi gang i kreativiteten og arbejder med værkerne på en sjov og legende måde.

Tusch-ballade er både for dig som ikke har erfaring med at tegne og male og for dig der har, men gerne vil træde nye stier på den kreative vej. Tusch-ballade er for voksne og børn over 12 år.

Det koster 600 kr. pr. deltager for en dag at deltage (500 kr. med klippekort). Alle materialer er indeholdt i prisen (papir, tusch, farver mv.). Såfremt du ønsker at ramme billederne ind, så har jeg et udvalg af passepartouts og rammer, som kan købes.

Du kan finde info om datoer i tilmeldingsformularen her på siden. Til tusch-ballade starter vi kl. 9:30 og slutter kl. 15:30.

Tusch-ballade foregår på Østerskovgaard mellem Galten og Låsby.

Alkohol Ink

“Alkohol ink” er en spritbaseret, tyndtflydende maling.

Udtrykket i billederne bliver let og transparent med dejlige, klare farver.

Vi drypper os frem til de forunderligste billeder og lægger kontrollen på hylden i processen.

Det legende og eksperimenterende er i centrum.

Alkohol ink er både for dig som ikke har erfaring med at tegne og male og for dig der har, men gerne vil træde nye stier på den kreative vej. Alkohol ink er for voksne og børn over 12 år.

Det koster 600 kr. pr. deltager for en dag at deltage (500 kr. med klippekort). Alle materialer er indeholdt i prisen (malegrund/papir, alkohol ink, farver mv.). Såfremt du ønsker at ramme billederne ind, så har jeg et udvalg af passepartouts og rammer, som kan købes.

Du kan finde info om datoer i tilmeldingsformularen her på siden. Til alkohol ink starter vi kl. 9:30 og slutter kl. 15.

Alkohol ink foregår på Østerskovgaard mellem Galten og Låsby.

“Pouring” med akrylmaling

“Pouring” er en spændende, ny teknik, hvor akrylmaling gøres tyndtflydende med et såkaldt pouring-medium og “hældes” ud på lærredet / malegrunden med nogle udvalgte teknikker.

Med pouring-teknik opstår der nogle sjove “celler” i maleriet, som giver et helt særligt udtryk.

Vi prøver forskellige pouring-teknikker og lægger – ligesom med de andre mixed-media teknikker – kontrollen på hylden for en stund.

Det legende og eksperimenterende er i centrum.

Pouring er både for dig som ikke har erfaring med at tegne og male og for dig der har, men gerne vil træde nye stier på den kreative vej. Pouring er for voksne og børn over 12 år.

Det koster 600 kr. pr. deltager for en dag at deltage (500 kr. med klippekort). Alle materialer på nær malelærred er indeholdt i prisen (maling, pouring medium mv.). Jeg har et udvalg af lærreder, som kan købes, og du er også velkommen til selv at medbringe lærreder.

Du kan finde info om datoer i tilmeldingsformularen her på siden. Til pouring starter vi kl. 9:30 og slutter kl. 15.

Pouring foregår på Østerskovgaard mellem Galten og Låsby.

Éndags-arrangementer

Kan du samle et hold på 8-12 personer, så arrangerer jeg gerne éndags-hold i en af de spændende mixed-media teknikker, som er beskrevet ovenfor. Om det er i forbindelse med en fest, et firma-arrangement eller blot en hyggelig dag med strikkeklubben – så er leg med mixed-media en sjov og anderledes måde at være sammen på og samtidig lære noget nyt.

Kontakt mig, så finder vi en dato, som passer for jer.

Tilmelding


Vil du tilkøbe frokost for 50 kr. pr. deltager? JaNej

Prisen på 600 kr. pr. deltager for en dag med mixed media inkluderer materialer (papir, tusch, maling, diverse farver mv.), dog undtaget lærreder på pouring-hold. Kaffe/te og brød til formiddagskaffen er med i prisen.

Klippekort: Har du lyst til at komme flere gange, så kan du spare penge ved at købe klippekort. Prisen for en dag med klippekort er 500 kr. Man køber 5 klip ad gangen. Klippekortet kan anvendes til alle éndags-hold her på mixed media siden samt éndags-hold i akrylmaling (se "Akrylmalehold" under "Kurser").

Vil du købe 5-turs klippekort for 2.500 kr.? JaNej
(Hvis du allerede har et klippekort, så sørger jeg for, at din tilmelding trækkes på klippekortet)

Beløb til betaling via mobile pay på 77942 eller ved overførsel på Netbank reg. nr. 5076 konto nr. 1346142: Kr.

+ antal deltagere x 50 kr. hvis frokost er tilvalgt (kr. )

I alt kr.

Såfremt du har valgt at købe klippekort, så er beløbet kr. 2.500 + evt. frokosttilvalg.

Din tilmelding er endelig, når beløbet er betalt.

Skulle kurset være blevet overtegnet i mellemtiden får du besked og får refunderet beløbet.

Ved manglende fremmøde eller ved framelding senere end en uge før kurset refunderes beløbet ikke, medmindre en anden kan overtage pladsen.

Se også