fbpx
Akrylmalehold 2019-10-08T08:08:35+00:00

Akrylmaling

På akrylmaleholdene arbejdes med forskellige teknikker inden for akrylmaleri, hvor der i høj grad tages hensyn til den enkelte deltagers udtryk, erfaring og lyst til at eksperimentere. Vi arbejder med komposition, farveholdning, lys og skygge og kommer omkring forskellige maleteknikker indenfor akrylmaleri. Du kan deltage på kurset både som erfaren og uerfaren maler.

Akrylmaleholdene er struktureret således, at der er et tema for hver sæson (halvår).

Hver kursusgang starter med et oplæg til en maleøvelse, som ligger inden for sæsonens tema. Du er altid velkommen til at “afvige” fra oplægget og forfølge din egen stil eller arbejde videre med dine malerier fra gang til gang.

Der er 2 forskellige tilmeldingsformer:

1. Torsdagsholdet

Du kan tilmelde dig torsdagsholdet med 6 kursusgange på en sæson. Torsdagsholdet starter kl. 9 og slutter kl. 14. Se datoerne her. Hver kursusgang starter med et oplæg til en maleøvelse, som ligger inden for sæsonens tema. Du er altid velkommen til at “afvige” fra oplægget og forfølge din egen stil eller arbejde videre med dine malerier fra gang til gang. Det koster 2.800 kr. for en hel sæson at deltage på torsdagsholdet. Prisen er inklusive materialer i form af papir, maling, diverse farver mm. Hvis du vil male på lærred, så kan du købe lærreder af mig, eller du kan selv tage lærreder med.

Tilmeld dig torsdagshold

Temaet for efteråret 2019 er “Landskaber med et twist”. Læs mere her

OBS: Torsdagsholdet for efteråret 2019 er nu fyldt op – du kan evt. blive skrevet på venteliste.

Akrylmaleholdene foregår på Østerskovgaard mellem Galten og Låsby.

2. Maleweekender

Du kan tilmelde dig akrylmaling på weekend-dage. På weekend-dage starter vi kl. 9.30 og slutter kl. 15. Maleweekenderne i efteråret 2019 of foråret 2020 er beskrevet herunder.

Priserne ovenfor er inklusive materialer i form af papir, maling, diverse farver mm. Hvis du vil male på lærred, så kan du købe lærreder af mig, eller du kan selv tage lærreder med. Med i prisen er også kaffe og te samt brød til formiddagskaffen.

Portrætmaleweekend:
14.-15. september 2019 eller
14.-15. marts 2020

Har du lyst til at prøve kræfter med portræt-maling?

Så er det weekenden 14.-15. september 2019 eller 14.-15. marts 2020 det foregår!

Det kommer der til at foregå på akrylmaleweekenden: Hver deltager tager et eller to fotos med, som de gerne vil bruge som udgangspunkt for portræt. Lær hvordan man kan lave billedredigering på pc som forarbejde til portrætmaleriet som et hjælpemiddel til at se lys/skygge tydeligere. Få introduktion til forskellige skitseteknikker for at få de grove træk på plads – bl.a. anvendelse af grid/gitter. Vi kommer omkring farveholdning og farveblanding. Du får også inspiration til forskellige måder at lave baggrund for portrættet.

Når I kaster jer ud i selve portrætmaleriet får I individuel sparring undervejs. Min erfaring er, at der vil være stor forskel på, hvordan man griber opgaven an, og det er der plads til og rig mulighed for på holdet 🙂

Tilmeld dig weekendhold / portrætmaleweekend

Jeg tilbyder portrætmale-weekenden for 950 kr. i alt for 2 dage.

Maleweekend med flydende teknikker:
23.-24. november 2019 eller
21.-22. marts 2020

Har du lyst til at få ny inspiration til at akrylmaleri, hvor vi bruger flydende teknikker til at skabe en spændende baggrund, så er maleweekenden 23.-24. november 2019 eller 21.-22. marts 2020 sikkert noget for dig.

Det kommer der til at foregå: Vi bruger flydende tusch sammen med akrylmaling på lærred eller akrylmalepapir. Ved at bruge tusch får vi et element ind i baggrunden, som bidrager til at slippe kontrollen. Vi bruger teknikken til at skabe afsæt for vores fantasi og arbejder videre med de motiver, der er opstår i baggrunden.

Jeg tilbyder maleweekenden med flydende teknikker for 950 kr. i alt for 2 dage.

Tilmeld dig weekendhold / portrætmaleweekend

Akrylmaleholdene foregår på Østerskovgaard mellem Galten og Låsby.