Akrylmalekurser

På akrylmalekurserne arbejdes med forskellige teknikker inden for akrylmaleri, hvor der i høj grad tages hensyn til den enkelte deltagers udtryk, erfaring og lyst til at eksperimentere. Vi arbejder med komposition, farveholdning, lys og skygge og kommer omkring forskellige maleteknikker indenfor akrylmaleri.

Portrætmalekurser:

Har du lyst til at prøve kræfter med portræt-maling?

Så hop med på 2-dages portrætmalekursus!

11sep(sep 11)09:3012(sep 12)15:00Udsolgt!Portræt weekendkursus,11.-12. september 2021Lær at male portræt med akrylmaling, lørdag + søndag kl. 9.30-15 begge dage

18sep(sep 18)09:3019(sep 19)15:00Udsolgt!Portræt weekendkursus,18.-19. september 2021Lær at male portræt med akrylmaling, lørdag + søndag kl. 9.30-15 begge dage

Det kommer der til at foregå på portrætmalekurset: Hver deltager tager et eller to fotos med, som de gerne vil bruge som udgangspunkt for portræt. Lær hvordan man kan lave billedredigering på pc som forarbejde til portrætmaleriet som et hjælpemiddel til at se lys/skygge tydeligere. Få introduktion til forskellige skitseteknikker for at få de grove træk på plads – bl.a. anvendelse af grid/gitter. Vi kommer omkring farveholdning og farveblanding. Du får også inspiration til forskellige måder at lave baggrund for portrættet.

Når I kaster jer ud i selve portrætmaleriet får I individuel sparring undervejs. Min erfaring er, at der vil være stor forskel på, hvordan man griber opgaven an, og det er der plads til og rig mulighed for på holdet 🙂

Jeg tilbyder portrætmalekurset for 1.100 kr. i alt for 2 dage (opdateret pris fra august 2021). Alle priser fremgår, når du klikker videre til køb af billet.

Akrylmalekursus med flydende teknikker:

Har du lyst til at få ny inspiration til at akrylmaleri, hvor vi bruger flydende tusch på lærred til at skabe en spændende baggrund?

Så er 2-dages kurset i akrylmaleri med flydende teknikker sikkert noget for dig.

09okt(okt 9)09:3010(okt 10)15:00Malekursus med flydende teknikker, 9.-10. oktober 2021Flydende tusch og akrylmaling på lærred, lørdag + søndag kl. 9.30-15 begge dage

Det kommer der til at foregå: Vi bruger flydende tusch sammen med akrylmaling på lærred eller akrylmalepapir. Ved at bruge tusch får vi et element ind i baggrunden, som bidrager til at slippe kontrollen. Vi bruger teknikken til at skabe afsæt for vores fantasi og arbejder videre med de motiver, der er opstår i baggrunden.

Jeg tilbyder malekurset med flydende teknikker for 1.100 kr. i alt for 2 dage (opdateret pris fra august 2021). Alle priser fremgår, når du klikker videre til køb af billet.

Akrylmalekurserne foregår på Østerskovgaard mellem Galten og Låsby.

Andre akrylmalekurser:

Løbende udbyder jeg akrylmalekurser og -workshops med forskelligt tema. Fælles for kurserne er, at jeg kommer med et oplæg og krydrer undervisningen med forskellige maleteknikker, som du kan prøve af. Se nedenfor, hvilke kurser der er planlagt.

Ingen events

Endages malekurser koster 700 kr. og 2-dages malekurser koster 1.100 kr. (opdaterede priser fra august 2021). Alle priser fremgår, når du klikker videre til køb af billet.

Akrylmalekurserne foregårpå Østerskovgaard mellem Galten og Låsby.