Mal løs! - aften

28feb17:0021:00Mal løs! - aftenMaleaften onsdag den 28. februar kl. 17 - 21

Tid

Onsdag 28/2 kl. 17:00 - 21:00

Sted

Østerskovgaard

Østerskovvej 18

Køb billet

Køb plads på maleaften den 28. februar 2024 kl. 17-21. OBS: Med klippekort koster det ½ klip. Kontakt mig fremfor at tilmelde dig her, hvis du har klippekort.

Billetter er ikke længere til salg!

Kursusbeskrivelse

Synes du også det kan være svært at komme videre med maleriet derhjemme? Når der ikke er nogen at sparre med og få inspiration fra – og når alle de daglige gøremål overdøver trangen til at fatte penslerne og gå i gang?

Du er ikke alene! Og flere har spurgt, om der mon kunne komme en maleaften for alle jer, der bare gerne vil male sammen med andre i gode rammer og med mulighed for kvalificeret sparring undervejs.

Nu er muligheden der! For nu kan du komme til “Mal løs” aften i Kreativenergi’s atelier på Østerskovgaard.

Konceptet er:

  • Tag dit lærred under armen. Det kan være et maleri du allerede er startet på, et som skal males over, eller et dugfrisk lærred som kalder på det første penselstrøg. Hvis du mangler et nyt lærred, så har jeg nogle du kan købe
  • Der er ikke et bestemt tema eller oplæg til male-aftenerne, så der er frit spil. Men jeg har altid noget i gemmerne, som kan inspirere dig til at komme i gang eller komme videre – og jeg deler gavmildt ud
  • Maling og værktøj er med i prisen. Og har du din egen favorit-maling eller -pensel, så tager du den selvfølgelig bare med
  • Der er staffeli og et sidebord/vogn til pallette og værktøj, så du nemt kan indtage en maleplads når du kommer
  • Du har selv madpakke med til aftensmad, og vi gør pit-stop undervejs hvor vi spiser sammen

Undervejs får du individuel sparring om farveholdning, farveblanding, maleteknikker og motivarbejde.

Der er planlagt tre “Mal løs!” -aftener i vinter-/forårssæsonen 2024. Det er 31. januar, 28. februar og 13. marts.

Praktisk info

Alle materialer – på nær lærred – er med i prisen. Jeg har lærreder fra Bogø design, som du kan købe.

Hvis du har klippekort til Kreativenergi.dk – så koster en “Mal løs”-aften blot ½ klip. Med klippekort tilmelder du dig uden om webshoppen ved at kontakte mig på mail eller telefon, kontaktinfo finder du her.

Prisen for en “Mal løs” -aften uden klippekort er 450 kr., og du tilmelder dig ved at gå igennem tilmeldings-formularen herunder.

Til forskel fra alle andre kurser på programmet er “Mal løs” -aftenerne uden oplæg og tema. Tiden og prioriteringen af hvad du vil male videre på er din – og jeg giver dig sparring undervejs ud fra det afsæt.

Leder du mere efter et kursus, hvor du bliver hjulpet på vej af et oplæg og et tema, så kan det være at akrylmale-torsdagene er noget for dig. Du finder dem her. Der er også weekendkurserne med akrylmaling, som du finder her.

Jeg har kaffe og te på kanden. Du tager selv madpakke og drikkevarer med til aftensmad.

Vi er i det dejlige kursuslokale på Østerskovgaard, som ligger ved Låsby tæt på Aarhus. Det er nemt at komme til fra både motorvej E45 og Herningmotorvejen, og der er god plads til parkering.

Adressen er Østerskovvej 18, 8670 Låsby.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål. Kontaktinfo finder du her.

Vis mere

Go to Top