Malekursus, torsdage forår 2024

11jan(jan 11)09:3004apr(apr 4)14:30Malekursus, torsdage forår 2024Akrylmaling på lærred, 11. januar, 8. februar, 7. marts og 4. april, 9.30-14.30 alle dage

Datoer

11. januar, 8. februar, 7. marts og 4. april 2024, kl. 9.30 – 14.30 alle dage

Tid

Torsdag 11/1 kl. 09:30 - Torsdag 04/4 kl. 14:30

Sted

Østerskovgaard

Østerskovvej 18

Køb billet

OBS: Hvis du vil købe klippekort: 1) Luk dette kursus, 2) Gå op i "Shop" og vælg "Gavekort og klippekort"

Billetter er ikke længere til salg!

Kursusbeskrivelse

Malekursus med akrylmaling er for dig,

  1. der gerne vil have et igangspark og et oplæg engang i mellem
  2. der motiveres til at finde penslerne frem, når du har maledagen sat i kalenderen
  3. der nyder at få inspiration fra de andre på holdet
  4. der godt kan lide at den individuelle sparring og vejledning er lige ved hånden

Kort om malekursus med akrylmaling

Jeg forbereder oplæg til hver akrylmaledag, som kan give dig en kurs. Enten i form af at vi afprøver en bestemt malestil, et udvalgt materiale, får inspiration fra en udvalgt kunstner eller giver den gas med en spændende maleteknik. I vinter- /forårssæsonen 2024 vil oplæggene tage udgangspunkt i den danske billedkunstner Catharine Raben Davidsen. Det bliver en fortsættelse af temaet fra efteråret. Men i den kommende sæson vil vi tage fat i noget af alt det andet fra hendes billedunivers, som vi endnu ikke har haft fingrene i.

Vi arbejder lag-på-lag og vil kombinere maleri med tegning og silhuetter i maleriet, fx med grafit. Temaet giver os inspiration og metodiske greb, som vi kan lægge i vores male-værktøjskasse. Hvordan vi bruger inspirationen, og hvor meget vi læner os op ad Cathrine Raben Davidsens udtryk. er op til os selv 🙂

Hvis du foretrækker at arbejde videre på et maleri, som du medbringer, så er der også plads til det – og jeg vil give dig sparring med det udgangspunkt.

Maling er med i prisen. Ligeså er brugen af øvrige materialer og værktøj undervejs. Lærreder er ikke inkluderet i prisen. De kan medbringes eller købes på stedet. Jeg har lærreder fra Bogø design, som du kan købe på dagen.

Vi maler den 11. januar, 8. februar, 7. marts og 4. april 2024, alle dage kl. 9.30-14.30.

Hvis du ikke kan deltage alle gangene, så er det en fordel for dig at deltage med klippekort. Så kan du hoppe ind og ud af forløbet, som du kan få det til at passe i kalenderen – uden at gå glip af maledage, som du har betalt for.

Hvis du gerne vil deltage med klippekort – og derved opnå fleksibilitet i forhold til framelding og ubrugte maledage – så skal du starte med at købe klippekortet her. Bagefter behøver du ikke at vende tilbage til denne side og tilmelde dig malekurset særskilt. Jeg kontakter dig, når du har bestilt klippekortet, så vi kan reservere plads de dage du gerne vil deltage.

Praktisk info

Tag selv frokostmadpakke med. Jeg har hjemmebagt brød med til formiddagskaffen og kaffe og te på kanden begge dage.

Vi er i det dejlige kursuslokale på Østerskovgaard, som ligger ved Låsby tæt på Aarhus. Det er nemt at komme til fra både motorvej E45 og Herningmotorvejen, og der er god plads til parkering.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål. Kontaktinfo finder du her.

Vis mere

Go to Top