Tusch-ballade (voksen + barn)

16okt09:3014:30Tusch-ballade (voksen + barn)Flydende tusch på akvarelpapir, onsdag i skolernes efterårsferie, kl. 10.00 - 14.30

Tid

Onsdag 16/10 kl. 09:30 - 14:30

Sted

Østerskovgaard

Østerskovvej 18

Køb billet

Køb billet til Voksen-barn tusch-ballade onsdag den 16. oktober 2024

Pris kr. 800,00

Hvor mange billetter? -1 +

Pris i alt kr. 800,00

Kursusbeskrivelse

Dette er en særudgave af tusch-ballade – nemlig for voksne og børn sammen. Få jer en hyggedag med kreativt indhold. Måske er du forælder og tager dit barn med. Måske er du bedsteforælder, nabo eller tante? Børn fra ca. 7 år kan være med – måske lidt yngre, alt afhængig af den voksnes vurdering af, hvor længe barnet kan holde sig koncentreret. En voksen kan deltage med op til 2 børn.

Til tusch-ballade skaber vi de forunderligste værker på akvarelpapir med flydende tusch og vand. Billederne kan både være abstrakte og med klare motiver. Med små tricks sætter vi gang i kreativiteten. Vi arbejder med materialerne på en sjov og legende måde, og der bliver god mulighed for at eksperimentere.

Vi starter med at slippe kontrollen 🙂 Når vi påfører den flydende tusch til akvarelpapir, opstår mønstre og farvespil, som vi ikke ved hvad bliver til. Vandet og den flydende tusch kan vi ikke styre, og på den måde får vi lavet baggrunde. Når baggrundene er blevet tørre, starter motivjagten. Motivjagt er næsten som at kigge på skyer om sommeren og opdage, hvad de ligner. Ud af tusch-stregerne og de flotte farvede flader ser vi, om der er noget som prikker til vores fantasi og som vi får lyst til at fremhæve som motiv. Det kan også være, at vi får lyst til at beskære tusch-balladen og beholde et udsnit som taler til os som et abstrakt billede. Mulighederne er mange.

Du kan se eksempler på tusch-ballade billeder her: https://gallerimonrad.dk/tusch-akvarel-ink/

Du kan følge med i motivjagter her: https://www.facebook.com/kreativenergi.dk

Hvis det var tusch-ballade kurserne for voksne du tænkte på, så er det her du skal kigge.

PRAKTISK INFO

Alle materialer er inkluderet i prisen, så I skal ikke have noget udstyr eller materialer med hjemmefra.

Det eneste I skal huske er en madpakke til frokost.

Jeg har hjemmebagt brød med til formiddagskaffen og kaffe og te på kanden begge dage.

Vi er i det dejlige kursuslokale på Østerskovgaard, som ligger ved Låsby tæt på Aarhus. Det er nemt at komme til fra både motorvej E45 og Herningmotorvejen, og der er god plads til parkering.

Adressen er Østerskovvej 18, 8670 Låsby.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål. Kontaktinfo finder du her.

Vis mere

Go to Top